Sabtu, 22 Maret 2014

benefits of cucumber extract

benefits of cucumber extract Uhorka je postupný vínnej révy , ktorá korene v krajine a rastie mreže alebo iné podporné rámy , obal okolo podporuje s tenkými , špirále úponky . Uhorky sú vedecky známe ako Cucumis sativus a patria do rovnakej botanickej rodu ako melóny .

Uhorky sú pestované pre jesť čerstvé alebo zachovať ako uhorky . Oni zrejú rýchlo a sú najvhodnejšie pre väčšie záhrady . Uhorky obsahujú najviac vitamínov potrebujete každý deň , len jeden uhorka obsahuje vitamín B1 , vitamín B2 , vitamín B3 , vitamín B5 , vitamín B6 , kyselina listová , vitamín C , vápnik , železo , horčík , fosfor , draslík a zinok .
Výhody Uhorky
Výhody Uhorky


Uhorky sú ľahko pestovať , ak im dobrú pôdu , plné slnka a dostatok vlhkosti a čakať na počasie zahriať pred výsadbou . Uhorky Hojne sa pestuje jedlo nám poskytuje unikátnu kombináciu živín . Tu je krátky zoznam pôsobivých zdravotných výhod , ktoré uhorka nesie :

    podporuje trávenie
    Zmierňuje bolesti kĺbov ( artritída / dna )
    znižuje hladinu cholesterolu
    AIDS v weightloss
    rakovina Boje
    Rehydrates a remineralizes telo
    zabraňuje bolesti hlavy
    Vysoký obsah oxidu kremičitého pre hodvábnou srsťou
    lieči cukrovku
    Ovládanie krvný tlak

Uhorka so šupkou , surový
Nutričné ​​hodnoty v 100 g ( 3,5 oz )

    Energia : 65 kJ ( 16 kcal )
    Sacharidy : 3,63 g
        Cukry : 1.67
        Vláknina : 0,5 g
    Tuky : 0,11 g
    Bielkoviny : 0,65 g
    Voda : 95.23
    Tiamín ( vit. B1 ) : 0,027 mg ( 2 % )
    Riboflavín ( vit. B2 ) : 0.033 mg ( 3 % )
    Niacín ( vit. B3 ) : 0.098 mg ( 1 % )
    Kyselina pantoténová ( B5 ) : 0,259 mg ( 5 % )
    Vitamín B6 : 0,04 mg ( 3 % )
    Kyselina listová ( vit. B9 ) : 7 ug ( 2 % )
    Vitamín C : 2,8 mg ( 3 % )
    Vitamín K : 16,4 pg ( 16 % )
    Vápnik : 16 mg ( 2 % )
    Železo : 0.28 mg ( 2 % )
    Horčík : 13 mg ( 4 % )
    Mangán : 0,079 mg ( 4 % )
    Fosfor : 24 mg ( 3 % )
    Draslík : 147 mg ( 3 % )
    Sodík : 2 mg ( 0 % )
    Zinok : 0,2 mg ( 2 % )
    Fluorid : 1,3 ug

Uhorky môžu byť dusenú a podávané teplé s trochou nasekaného kôpru ako prílohu . Okrem toho , uhorky môžu byť konzumované priamo , rovnako ako bežné ovocie . Pre každodenné výživy , môžete tiež skúsiť citrónovú vodu .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar